TUŽILAŠTVO: Izvesno je da su u padu MIG-a poginula oba pilota

Izvor: N1

Dežurni tužilac koji je danas prisustvovao uviđaju nakon pada vojnog aviona MIG-21, izjavio je da je malo verovatno da će se potraga za nestalim drugim pilotom okončati srećno, odnosno da je izvesno da su obojica poginula.

Potraga za drugim pilotom MIG 21 koji se danas srušio u ataru sela Brasina kod Malog Zvornika još uvek zvanično nije okončana, ali je tužilac koji je prisustvovao uviđaju naveo da je malo verovatno da će ga pronaći živog.

Podsećamo, u nesreći je povređen i međtanin iz Brasine u čijoj blizini kuće se dogodila tragedija. On je sa opekotinama zbrinut u OB Loznica i osim opekotina kod njega nisu dijagnostikovane druge povrede.

Mediji su preneli da je stradali pilot Z. V. (43), inače, rodom je iz sela Donja Borina i, kako navode članovi njegove porodice, poginuo je malo pošto je nadleteo svoje selo i porodičnu kuću.

IZVORNova.rs / Ivan Milićević
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.