TUŽILAŠTVO IZNELO SUMNJE: Bračni par u Vranjskoj banji ubijen?

FOTO: Dado Đilas

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković saopštila je da se sumnja da je bračni par u Vranjskoj Banji ubijen.

U naselju Ćosiki u Vranjskoj Banji u ponedeljak ujutru, ispred kuće u kojoj su živeli, pronađena su dva beživotna tela nevenčanog bračnog para. Tela je pronašao otac nastradale žene.

Povodom prijavljenog događaja da su, u ponedeljak ujutro, ispred porodične kuće u Vranjskoj Banji, pronađena beživotna tela vanbračnog para M. S. (47) i A. B. (43) godine, dežurni zamenik Višeg javnog tužilaštva u Vranju je uz asistenciju pripadnika Policijske uprave izvršio uviđaj lica mesta, navodi se u saopštenju.

Prema prvim podacima sa uviđaja, proizilaze osnovi sumnje da je u pitanju dvostruko ubistvo, jer su na telima stradalih konstatovane rane nanete vatrenim oružjem, lovačkom puškom, dodaje se u saopštenju.

Trajković navodi da će se više detalja znati nakon obavljanja obdukcije od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, koja je zakazana za, utorak, 21. jul, „kao i preduzimanjem drugih radnji na otkrivanju izvršioca i prikupljanju dokaza„.

IZVORFoNet / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.