TROJE POVREĐENO: Sudar sa vozilom hitne pomoći u Kraljevu

U saobraćajnom udesu sanitetskog i putničkog vozila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u ponedeljak, u 11.40, u kraljevačkom prigradskom naselju Beranovac, na veoma prometnoj deonici puta Kraljevo-Kruševac, srećom nije bilo žrtava, ali su povređene tri osobe.

Udes se dogodio kada je iznepoznatih razloga došlo do kontakta sanitetskog vozila Doma zdravlja “Dr Nikola Džamić” iz Vrnjačke Banje i automobila “sitroen”, kraljevačke registracije.

Tom prilikom povređeni su vozač “sitroena” i dve osobe iz saniteta, i svi su prebačeni u Opštu bolnicu “Studenica” u Kraljevu gde su i zbrinuti. Zbog udesa i uviđaja saobraćaj se na ovoj deonici jedno vreme odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.