TORTA PUNA OTROVA: Srpski lekar otrovao kolege u Austriji

Bečki lekar srpskog porekla uhapšen je u Austriji zbog sumnje da je drogirao svoje kolege u zatvoru u Donjoj Austriji, tako što im je dao tortu koja je bila puna otrova.

Kako prensi austrijski “Hojte”, nekoliko njegovih kolega se nakon konzumiranja otrovnog kolača osećalo loše, a jedan od njih završio je i u bolnici, posle čega je pokrenuta istraga koja je dovela do srpskog lekara.

Kako piše Blic ovaj lekar iz ugledne beogradske porodice, kako ga opisuju tamošnji mediji, na ovakav korak se odlučio najverovatnije zbog ličnog sukoba sa svojim kolegama, a jednom od njih je čak izbušio gume na automobilu.

Inspektori kriminalističke policije potražili su ga na poslu kako bi sa njim obavili razgovor, međutim tamo ga nisu pronašli. Nakon kraćeg bekstva ipak su ga uhvatili i sada se nalazi u pritvoru u Korneuburgu. Na teret mu se stavljaju krivična dela teške telesne povrede i nanošenje materijalne štete.

IZVORBlic
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.