Tokom dana sunčano i toplo, obucite se lagano

U Srbiji će jutro biti sveže, po kotlinama i dolinama mestimično magla, a tokom dana sunčano i toplo, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura kretaće se od pet do 12 stepeni, a najviša dnevna od 24 do 27 stepeni Celzijusa.

U Čačku će danas biti sunčano i toplo. Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura kretaće se oko 12, a najviša dnevna oko 25 stepeni Celzijusa.

Nastavlјa se period sa povolјnim uticajem biometeoroloških prilika na hronične bolesnike. Osobama sa srčanim se savetuje izvestan oprez. Od meteoropatskih reakcija mogući su nesanica i glavobolјa.

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.