TEŽAK UDES KOD LOZNICE: Šest osoba povređeno

U Gornjoj Koviljači kod Loznice, na magistralnom putu Šabac-Loznica-MaliŠest Zvornik -Ljubovija, oko 14 časova dogodio se težak saobraćajni udes u kojem je povređeno šest ljudi, pišu „Novosti“.

Sudario se „sitroen“, koji je izlazio sa parkinga obližnjeg etno sela, sa „golfom“ koji je išao iz pravca Banje Koviljače.

Kako se dogodio sudar, tek treba da se ustanovi, posle uviđaja koji radi rade saobraćajni policajci pod nadzorom dežurnog tužioca OJT Loznica.

Povređeni su sa lakšim i težim povredama, ali, srećom, niko nije sa onim koje bi mogle da ugroze život. Svi povređeni odmah su primljeni u lozničku bolnicu, gde su im lekari pružili pomoć.

IZVORTelegraf
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.