TEŠKA NESREĆA KOD UBA: Poginula dva muškarca, porodice ostale bez svojih stubova

Foto: Direkt.rs

Miloš R. (50) i Aleksandar M. (45) iz Vrela kod Uba poginuli su u petak kada je „golf“ u kome su bili podleteo pod kamion kojim je upravljao D. K. iz Uba u mestu Trlić, kada su se vraćali iz kafane.

Nesreća se dogodila oko 16.30 sati na putu Debrc-Ub-Koceljeva.

Miloš je kobnog dana vozio “golf” smrti kada je, verovatno usled neprilagođene brzine i klizavog kolovoza zbog kiše koja je padala, izgubio kontrolu na autom i podleteo pod kamion, koji je bio u suprotnoj traci. Kamion je imao i prikolicu, tako da je udes bio stravičan, vozilo je bukvalno bilo smrskano, rekao je izvor za Kurir.

Oni nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima i poginuli su na licu mesta. Prema rečima meštana Vrela, nastradali muškarci bili su vredni i pošteni ljudi koji su se bavili građevinom, dodaje.

Tuga! Oni su bili stubovi svojih porodica. Miloš je iza sebe ostavio sina, koji je završio osmi razred, i suprugu, koja je domaćica. Jedno vreme radio je i u inostranstvu. Kao da je znao da će poginuti, prošli vikend organizovao je druženje za drugare njegovog sina. Pekao im je prase i napravili su dobru žurku, kaže komšija.

Ni kod Aleksandra nije bolja situacija. Pored sina, ćerke i žene, imao je oca i majku. On je jedini donosio novac u kuću. Priča se po selu da su kobnog dana išli da dogovaraju neki posao. Bili su možda u kafani i popili koju čašicu više, ali to sad nije ni bitno, tragedija, tvrde meštani.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.