Talentovani Čačanin pojačao romantičare

Mladi čačanski fudbaler Vladan Pavlović novo je zimsko pojačanje OFK „Beograda“.

Promocija bivšeg napadača FK „BIP“ , kome je klub posle godinu i po dana treniranja poželeo sve najlepše u novoj sredini, održana je u utorak u prostorijama romantičara sa Karaburme. Pavlović je predhodnih dana trenirao sa OFK „Beogradom“ i odigrao prijateljsku utakmicu, posle čega je sklopljen dogovor.

„Izuzetno sam zadovoljan. Pored mnogo zainteresovanih klubova, OFK „Beograd“ je bio najbrži i najkonkretniji i nadam se da nisam pogrešio. Ovom prilikom želim da se zahvalim ljudima iz FK „BIP“ za najlepših godinu i po dana u mojoj dosadašnjoj fudbalskoj karijeri“. – izjavio je novi igrač romantičara Vladan Pavlović.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.