SVE VIŠE LEKARA TRAŽI SMENU KRIZNOG ŠTABA: Broj potpisa prešao 1.200

Foto: Printscreen

Medicinski radnici Srbije okupljeni u inicijativu „Ujedinjeni protiv kovida“ objavili su na svom sajtu da je 1.206 lekara potpisalo proglas kojim su se odlučili na javno istupanje jer, kako je navedeno, ne vide drugo rešenje za javno-zdravstvenu katastrofu u kojoj se Srbija nalazi.

Lekari traže da se formira novi Krizni štab, da se javnosti objasni nadležnost nad bazom iza kovid portala i da se organizuje postupak pouzdanog utvrđivanja broja zaraženih, obolelih i umrlih od kovida-19.

Traži se i nezavisna istraga i odgovornost. Borba protiv kovida je zajednička borba, navodi se u proglasu lekara Ujedinjeni protiv kovida.

Foto: Printscreen
IZVORRTS
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.