Sutra zasedaju čačanski odbornici

Čačak – U Čačku će sutra biti održana 17.sednica Skupštine grada. Na dnevnom redu je 18 tačaka među kojima je i drugi ovogodišnji rebalans budžeta.

Kao što je i rekao predsednik Skupštine grada nakon mesec i po dana od prethodne sednice sutra će u Čačku biti održano 17. zasedanje. Osim izmena i dopuna o budžetu za 2017. odnosno drugog ovogodišnjeg rebalansa na dnevnom redu su i planovi detaljne regulacije na potesu kamenoloma Sušice i planiranog aerodroma Preljina , kao i dopuna plana generalne regulacije Atenica – Kulinovci u Čačku.

Osim toga odbornici će raspravljati i o izmenama odluke o nagradama i priznanjima grada Čačka, kao i o predlogu o izmenama Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Čačka u 2017. Izveštaj o radu za prošlu godinu i plan rada za ovu podneće i predstavnici predškolskih ustanova Radost i Moje detinjstvo. Na dnevnom redu biće i odluka o izmenama i dopunama Statuta JKP za održavanje čistoće i pijaca Komunalac i odluka o nagrađivanju protivgradnih strelaca sa teritorije grada Čačka.

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.