STARI PROBLEM KOJI VLAST IGNORIŠE: Veći deo ulica pod vodom nakon padavina

Foto: DDPČ, screenshot

Snažno nevreme koje je kasno sinoć pogodilo Čačak sa okolinom napravilo je ponovo velike probleme kako na gradskom tako i na prigradskom području.

Kako Epicentar press saznaje, voda je prekrila neke ulice u naselju Atenica, a najteža situacija je, kako nam javljaju naši sugrađani, u Ulici br. 66, u kojoj je inače i do sad bilo problema.

Kako saznajemo, struje nema u delu naselja Trnava, Atenica, a nije je bilo tokom snažnog nevremena i u selima od Vape do Mršinaca i Slatine.

U Ulici 4. jul u Čačku od velike količine vode na kolovozu, mnogi automobili su se ugasili, pa se stvorila kolona ka centru grada.

Ciglarska ulica, Foto: Poplavljeni Čačak / Facebook

U Ciglarskoj i Prištinskoj ulici, javljaju nam naši sugrađani, problem je sa odlivanjem vode u kanalizacioni sistem, pa se ponovo na ovom problematičnom mestu stvorilo omanje jezero.

Koliko puta treba da se ovo desi da neko shvati da ovoliku vodu koja se sjuri u ovako male cevi u Ciglarskoj, sistem ne može da primi, napisali su iz Udruženja „Poplavljeni“ na fejsbuku uz propratne snimke.

Kako je rečeno Epicentru press iz Štaba za vanredne situcije grada Čačka, pored ovih problematičnih lokacija, za sada je najveća pretnja po meštane sela Katrga bujična reka Žutaja koja je na ivici da se izlije.

IZVOREpicentarPress
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.