SREĆNA NOVA GODINA: Hvala vam što nas čitate

Dragi čitaoci, iza nas je prva godina postojanja portala Direkt.rs u njoj smo zajedno uspeli mnogo toga. Dostigli smo neverovatnih 69.000 članova grupe Najnovije vesti i preko 7000 pratilaca na stranici portala. Mesečno dostižemo neverovatnih pola miliona poseta i sve to ne bi bilo moguće bez vas!

Želimo da vam se zahvalimo i da vam poželimo srećnu Novu godinu i predstojeće praznike. Želimo vam da praznike provedete sa svojim porodicama, prijateljima i vama dragim osobama u sreći, ljubavi i zdravlju.

Iza nas je teška godina, puna neizvesnosti i puna strepnji koje su uticale na sve nas, ali smo u ovoj godini naučili mnogo toga. Naučili smo da je moguće biti u kući ili stanu ceo vikend, nedelju ili petnaest dana, da je moguće vežbati kod kuće, raditi kod kuće, da je moguće biti odgovoran i solidaran.

U 2021. godini imamo samo par želja za sve nas, želimo da budemo srećni, zdravi i da u narednoj godini živimo bez ograničenja, bez straha i da nastavimo da pišemo za vas kao i do sada objektivno i otvoreno.

Srećna Nova godina i Božićni praznici!

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.