SNS U ČAČKU NA STAKLENIM NOGAMA: Poslanik prozvao stranačke kolege, čeka nas sudbina DS-a

FOTO: GZS

Narodni poslanik Marko Parezanović oštro je prozvao svoje kolege, lokalne funkcionere i direktore, zbog kako kaže skrivanja od opozicije i gledanja samo ličnih interesa.

Po ko zna koji put se dešava da lokalni funkcioneri i direktori SNS (čast izuzecima) nestanu kada god je frka i kada treba da se brani politika stranke. Valjda misle da će zaštititi svoju zadnjicu ako se ne zameraju opoziciji. Samo da njih niko ne dira. A kada se dele funkcije onda su u prvim redovima i grabe rukama i nogama. Mi naprednjaci ako se ne isčistimo iznutra, čeka nas sudbina Demokratske stranke, napisao je Parezanović.

On smatra da on, ali i ostali osnivači SNS-a imaju posebnu obavezu da ne dozvole da ova stranka postane poslovno udruženje za završavanje privatnih poslova.

– Mislite da ja nisam znao kada sam se suprostavljao onima koji su nam danas kamenovali prostorije, da ću biti njihova meta svaki dan, da će da mi obilaze kuću i napadaju porodicu? Naravno da sam znao. Lako je u dobru dobar biti dragi naprednjaci, zaključuje Parezanović na svom fejsbuk profilu.

Kako nezvanično saznajemo od pouzdanih izvora, ova stranka u gradu na Zapadnoj Moravi već duže vreme ima podeljeno članstvo i funkcionere. Pojedini dugogodišnji članovi su stavljeni po strani, a u prvi plan su gurnuti oni koji nemaju dan staža u ovoj partiji niti uslovno znaju gde se ona nalazi, obično su tu rođaci i prijatelji visokih stranačkih funkcionera.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.