SNS OKUPACIJA: Lokalni mediji poslednjeg dana kampanje potpuno blokirani

Predstavnici Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) iz Čačka smatraju da je Srpska napredna stranka okupirala sve tri lokalne televizije.

Svakoga dana po nekoliko funkcionera ove stranke gostuje na TV Galaksija, TV LAVplus i TV Telemark. Poređenja radi predstavnici POKS-a imali su dva nastupa na lokalnim televizijama, a naprednjaci već preko 20. Poseban skandal je zaključavanje televizija za poslednji dan kampanje kada će sve tri televizije od 18.00 do ponoći biti rezervisane samo za pet funkcionera SNS koji će u poslednjih 6 sati imati 20 nastupa, poručuju iz ovog pokreta.

Oni dodaju da ovim postupcima SNS pokazuje nedostatak osionost, političke kulture i dijaloga.

Na ovaj način SNS pokazuje osionost i nedostatak političke kulture. Ovim činom guši se sloboda govora i politički pluralizam. Zbog svega toga Pokret obnove Kraljevine Srbije poziva građane da izađu na izbore, jer ako ostaju kod kuće, glasači naprednjaka će izaći, a nakon toga na svim medijima četiri godine čuće se glas samo jedne stranke, kaže se u saopštenju ove stranke dodajući da je glas za POKS glas za drugačije mišljenje i kontrolu osione i nikad dovoljno site vlasti.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.