Škola „1. novembar“ obeležila 43 godine rada

Čačak – Čačanska škola za osnovno i srednje obrazovanje „1. novembar“ obeležila je 43 godina postojanja i 40 godina rada u sadašnjem objektu. Povodom rođendana škola je izdala časopis pod nazivom Šo son u kome su objavljene mnogobrojne aktivnosti učenika u razlišitim oblastima u proteklom periodu.

Kolektiv škole ulaže veliki napor da učenicima obezbedi savremene uslove za rad . Interaktivni pod i zid za decu sa autizmom i pokretna interaktivna tabla za učenike u srednjoj školi najnoviji su projekti koje je ustanova obezbedila za đake. Škola ima 87 učenika i nema problema sa brojem dece.

U ime grada Čačka dan škole kolektivu je čestitala zamenica gradonačelnika Milica Dačić.

Nova fiskulturna sala za koju će iduće sedmice biti raspisan tender i Lični pratilac deteta projekti su koji će biti uskoro realizovani zahvaljujući lokalnoj samoupravi .

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.