Silovane dve devojčice u Krčedinu i Kostolcu

Ilustracija, Foto: chroniclenewspaper.com

Ž. S. (24) iz Krčedina i I. N. (18) iz Kostolca, uhapšeni su zbog sumnje da su obljubili dve devojčice, obe starosti 13 godina.

Njih su prijavili roditelji i baka devojčica, a uhapšeni su se branili tako što su rekli da su mislili da su devojčice starije.

Ž. S. je u četvrtak uveče došao kolima do kuće u kojoj živi jedna devojčica. Ona je izašla napolje i sela u auto. To je primetio jedan komšija i pozvao njenu babu. Komšija i baba su krenuli za njima i našli ih kod jedne stare ciglane.

Baba je potom pozvala policiju, a osumnjičeni je uhapšen.

Drugi slučaj se pedofilije i silovanja se dogodio u Kostolcu. I. N (18) je uhapšen zbog sumnje da je izvršio obljubu M. Š. koja ima 13 godina. Njega su prijavili roditelji maloletnice.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.

OSTAVITE SVOJ KOMENTAR

Unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime