SEDAM NOVIH ŽRTAVA: 304 nova slučaja koronavirusa u Srbiji

Predrag Kon i Darija Kisić-Tepavčević, Foto: Beta

Prema poslednjim podacima u Srbiji je potvrđeno još 304 slučaja koronavirusa. Preminulo je još 7 pacijenata.

Epidemiolog Predrag Kon rekao je da koronavirus u Srbiji usporava i da će to u narednim danima pokazati i brojke, najavljujući ublažavanje nekih mera posle Vaskrsa, posebno za najstarije.

Koronavirus potvrđen kod 642 zdravstvena radnika

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković rekao je na konferenciji za novinare da je 642 zdravstvena radnika u Srbiji zaraženo koronavirusom.

Situacija se poboljšava, dolazi na red popuštanje mera

Epidemiolog Predrag Kon kaže da se situacija sa koronavirusom poboljšava vidno iz dana u dan i da se razmišlja o popuštanju mera.

Stav stručnog tima lekara je da to treba uraditi postupno. Prvo na redu je da će sledeće nedelje stariji građani moći da izlaze pola sata tri puta nedeljno, rekao je Kon.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.