Sećanje na Cveka

Košarkaški klub Mladost u utorak 6. februara organizuje drugi memorijalni turnir “Sećanje na Cveka“. Turnir se organizuje u znak sećanja na preminulog trenera koji je ostavio neizbrisiv trag u klubu, ali i čačanskoj košarci. Na turniru će ove godine učestvovati ekipe mlađih pionira Borca, Železničara, Takova i Mladosti.“U utorak se navršava tačno dve godine kako je naš klub zadesio nenadoknadiv gubitak. Tog dana smo ostali bez našeg Cveka, koji je toliko toga dao klubu i čačanskoj košarci. Mi smo u dogovoru sa Cvekovom porodicom prošle godine pokrenuli memorijalni turnir mlađih pionira, jer je to najmanje što možemo uraditi kako bi sačuvali sećanje na našeg prijatelja, druga i saradnika. Tog dana ćemo u pauzi između utakmica svi zajedno sa porodicom obići njegov grob i još jednom mu odati počast za sve što je učinio u svom na žalost kratkom životnom veku. Pozivam sve njegove igrače i brojne prijatelje da nam se pridruže tog dana i da se svi zajedno još jednom setimo našeg neponovljivog Cveka“ – rekao je direktor KK Mladost Dobrilo Jojić.

U prvoj utakmici od 9:30 se sastaju Mladost i Železničar. Potom će uslediti otvaranje turnira, dok od 11 sati igraju Borac i Takovo. Utakmica za treće mesto je na programu od 14, a finale počinje u 15:30.
KK Mladost.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.