SAMA SEBE UBOLA VIŠE PUTA: Stigli nalazi obdukcije doktorke koja se ubila na Vračaru

Obdukcija tela poznate doktorke iz Beograda koja je bila jedan od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji nedvosmisleno je pokazala da je ona 14. juna sama sebi presudila nožem u kupatilu porodičnog stana u centru Beograda. Na grudima su joj otkrivene dve plitke rupe, koje su bile fatalne po nju.

Njen surpug i sin, koji su u trenutku samoubistva doktorke bili u stanu, u međuvremenu su saslušani na poligrafu, koji je pokazao da oni nemaju nikakve veze sa smrću poznate doktorke, koja je bila osnivač jedne privatne klinike za plastičnu hirurgiju.

Izvor iz istrage potvrdio je da je nakon završene obdukcije tela otklonjena svaka sumnja da je možda reč o ubistvu.

Violeta Ašanin Foto:Screenshot/Youtube/Tv Happy

Fizičke povrede u vidu nekoliko ubodnih plitkih rana u predelu grudi bile su smrtonosne i doprinele su veoma brzoj smrti, ističe se u nalazu veštaka.

Takođe, naložene su toksikološke analize, koje bi trebalo da pokažu da li je ugledna doktorka kobnog dana imala alkohol ili druge opijate u krvi.

U međuvremenu, policija je saslušala doktorkinog sina i muža. Oni su objasnili da je doktorka kobnog dana krišom ponela nož u kupatilo. Pošto dugo nije izašla, dozivali su je, ali se ona nije odazvala. Zato su provalili vrata i zatekli je mrtvu. Pored tela je bio krvavi nož. Sve su to rekli tokom poligrafskog ispitivanja, koje je pokazalo da su govorili istinu. Osim toga, na nožu i na doktorkinom telu nije bilo tuđih bioloških tragova i ništa nije ukazivalo na to da je reč o zločinu, kazao je izvor.

Inače, u javnosti se danima spekulisalo o tome kako je ugledna doktorka imala snage da sama sebi zabode nož u srce. Međutim, najverovatnije joj je pomoglo i to što je imala opširno znanje o anatomiji i tačno je znala kako sebi da zada koban ubod.

Takođe, spekulisalo se i o motivima njenog samoubistva, ali nešto o tome možda znaju samo muž i sin. Podsetimo, pacijenti bolnice za estetsku hirurgiju čija je vlasnica bila ugledna doktorka bile su mnoge poznate ličnosti, estradne zvezde i manekenke, jer je bila ekspert za operacije uvećanja grudi i korekciju lica.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.