„RAZORUŽANA“ ŽENA ISPRED SKUPŠTINE: Oduzeto joj jedno jaje (FOTO)

Foto: D. Žarković

Koliko je policija savesno i revnosno obavljala svoju dužnost očuvanja reda i mira među demonstarantima koji su se pre dva dana okupili na platou ispred Narodne skupštine, u kojoj se u tom trenutku odvijala konstitutivna sednica, najbolje pokazuje fotografija na kojoj se vidi jedna potvrda o privremeno oduzetim predmetima.

Naime, policajka koja je obezbeđivala protesni skup pred skupštinom, uspela je na vreme da primeti jednu sumnjivu ženu, za koju je očigledno odmah posumnjala da je naoružana i da bi mogla da počini prekršaj ili pak krivično delo.

Njene slutnje su se ispostavile kao tačne, pa je u posedu ove žene najpre identifikovala opasno oružje, koje je odmah zaplenila – jedno jaje.

Foto: Nova.rs

Bezbednost novog saziva skupštine bila je prioritet, pa je shodno proceduri, ažurna policajka izgrednici uredno izdala potvrdu o oduzetim predmetima, kao da je, u najmanju ruku, konfiskovala četiri puške, dva biber-spreja ili pak flašu žive sode.

Fotografija na kojoj se vidi sumanuta potvrda postala je viralna na internetu, a da li je nezadovoljna gospođa, nakon protesta uspela da povrati svoj oduzeti predmet, zasad nije poznato.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.