Razbijeno staklo na prostorijama SNS u Čačku (VIDEO)

Izvor: FB stranica "Dnevna doza prosečnog Čačanina"

Nakon uspešno održanog mirnog građanskog protesta u Čačku, oko 20:30, nepoznato lice gađalo je kamenicama staklo na prostorijama GO SNS U Čačku.

Kako se može videti na snimku, veliki broj mladih je negodovao zbog toga i osudio napad, momentalno napustivši lice mesta.

To je čin pojedinca i mi smo zaista šokirani i zatečeni ovim postupkom. Ne znamo ni ko je momak, ali smo bili svedoci njegovog provociranja i dobacivanja tokom cele protestne šetnje. Naravno da osuđujemo ovakav akt, ovo nije lice ljudi u našem gradu, izjavila je za Epicentar press grupa momaka koji su sve vreme bili na protestu u svojstvu građana.

Podsetimo, tokom protestne šetnje koja je trajala više od dva sata nije napravljen nijedan incident niti je pričinjena neka šteta, izjavili su učesnici.

IZVOREpicentarPress
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.