Radnici pošte u štrajku od 17. oktobra

Dok se čeka na reakciju bilo koga iz vlasti povodom bahatih poteza direktorke “Pošte Srbije” i potpresednice PUPS-a, Mire Petrović,

radnici su prelomili i najavili protest za utorak, 17. oktobar.
Potpredsednici PUPSA-a stanje v.d. direktora isteklo je još 12. septembra, međutim država nije izabrala novog direktora na osnovu još ranije raspisanog konkursa, niti je imenovan naslednik Petrovićeve, pa makar ni u v.d. stanju. Za godinu dana od kako je na čelnoj poziciji u “Pošti Srbije” nasledila svog partijskog šefa i dugogodišnjeg prijatelja, imala je , bar prema onome što je Blic saznao dosta propusta.
Prema saznanjima Blica, protiv nje su podnete krivične prijave među kojima ima onih koje su podnosili zaposleni. Na istrazi je da ustanovi da li je Petrovićeva imala i ličnu korist prilikom sklapanja nekih od ugovora.

Izvor: Blic/ Željka Jevtić

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.