PUN KAMION MIGRANATA: Carinici ih otkrili u kamionu vranjske kompanije

Foto: Uprava Carina

U kamionu koji je stajao na parkingu jedne vranjske kompanije, carinici su zajedno sa policijom u tovaru otkrili 13 migranata iz Avganistana.

Kako su saopštili iz Uprave carine, slučaj je otkriven juče kada su carinici iz Vranja, nakon informacije koje su dobili iz jedne špedicije, rešili da obave kontrolu parkiranog kamiona niških registarskih oznaka koji je prevozio sunđer-panele iz Grčke ka Srbiji.

Iako se na kamionu nalazila carinska plomba Severne Makedonije koja nije bila oštećena, vozač je izrazio sumnju da se u tovarnom delu kamiona kojim je upravljao nalazi još nešto sem robe, navode u Upravi carina.

Kažu da su ubrzo otkrili grupu mladića iz Avganistana, izveli ih iz kamiona i predali policiji.

IZVORJužne Vesti
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.