Pukao ringišpil kod Sombora, povređeno osmoro dece

Foto: Ilustracija, Pixabay

U selu Kolut kod Sombora juče oko 20:30 časova povređeno je 10 dece kada je u luna parku pukao glavni stub ringišpila dok su se deca vozila.

Petoro dece zadobilo je teške telesne povrede, a petoro lakše, saopštava MUP za medije.

Svi povređeni su transportpovani u somborsku bolnicu.

“Kako nam je javljeno, sinoć oko 20:30 u sred vožnje, raspao se veliki ringišpil postavljen u selu. Obavešteni smo da je bilo povređenih. Preneto nam je da se desetak mladih, među kojima je bilo i dece, u tom momentu nalazilo na ringšpilu, kao i da je petoro njih doživelo ozbiljnije povrede.

Saznali smo da su povređeni vozilom hitne pomoći prebačeni u Sombor i da niko od njih nema povrede opasne po život. Uglavnom se radi o mogućim prelomima, nagnječenjima, istegnućima… Svi povređeni su upućeni na dalju dijagnostiku. Evidentno je i da su doživeli veliki šok”, prenosi soinfo.org.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.