PROVOKATORI NA PROTESTU: Čuli se topovski udari

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Eksplozije pirotehničkih sredstava, poznatih pod nazovima „topovski udar“ odjeknuli su oko 21:30 na prostoru između Skupštine grada i Predsedništva Srbije, ispred Pionirskog parka, u trenutku dok većina demonstranata pred Skupštinom Srbije sedi i mirno protestuje već dva i po sata.

Prisustvo provokatora na trećem po redu građanskom protestu pred Skupštinom Srbije, sve je očiglednija, a brojni demonstranti koji su se danas odazvali apelu da protestuju sedeći na ulici, tvrde da su više puta videli grupe mladića koje su se čudno ponašale.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Naime, svedoci su ispričali da su trojica mladića naglo počeli da trče između demonstranata koji su sedeli u pravcu Skupštine grada, kao i da su prethodno pozivali okupljene da ustanu.

“Sedite dole” ori se Trgom Nikole Pašića svako put kada se primeti nečije sumnjivo ponašanje. Isto su viukali i u trenutku kada je jedna osoba zapalila baklju.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.