Protest Nišlija zbog „predizbornog“ asfalta koji je uništila prva kiša

Foto: N1

U Njegoševoj ulici u Nišu, gde je „predizborni“ asfalt odnela i uništila prva jača kisa, okupili su se uglavnom stariji žitelji tačno u podne i javno zatražili od gradskog rukovodstva da ulicu poprave tako da asfalt traje.

Takođe zahtevaju da se rekonstruiše kanalizaciona mreža, jer u Njegoševoj i okolnim ulicama, kao i u Ulici Vojvode Gojka, svaki pljusak duži od 20 minuta istera fekalije iz mreže – u dnevne sobe ljudi koji ovde žive. Oni su ogorčeni – podsećaju da je oko 15. juna bujica upropastila stotinak metara kolovoza, koji je zbog izbora brzo obnovljen.

Trajao mesec dana – do pljuska u petak, kada su se na potpuno novom asfaltu, na istim mestima pojavile rupe od po pola metra i ulegnuća.

Stanovnici ovog dela niške opštine Palilula krive lokalna komunalna preduzeća, za koja smatraju da nisu izvela radove u skladu sa strukom.

IZVORN1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.