Pronađeno telo i druge žrtve poplava u Studenici

Foto: Nova.rs

Telo druge žrtve poplava koje su prethodnih dana zadesile Studenicu pronađeno je jutros, a kako prenosi RTS, reč je o Radoljubu Bogojeviću (81), za kojim se tragalo nekoliko dana.

Prema pisanju medija, telo Bogojevića pronađeno je tri kilometra nizvodno od kuće, u blizini manastira Nikoljača, a navodno, leš je pronašao jedan od komšija ove porodice, koji je bio uključen u potragu.

Ovako su izgledali pokušaji spasavanja ovog bračnog para:

Podsetimo, telo njegove supruge Cmiljke Bogojević (74) pronađeno je pre nekoliko dana, 500 metara od kuće bračnog para koju je opkolila nabujala reka Studenica. Bračni par Radoljub i Cmiljka Bogojević iz sela Đakovo, nestali su tokom poplava u Studenici. Pretpostavlja se da su se supružnici udavili kada su pokušali da napuste kuću.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.