Pronađeni rekreativci koji su se izgubili na Stolovima

Foto: GSS

Spasioci Gorske službe spasavanja pronašli su troje rekreativaca koji su se juče izgubili na planini Stolovi kod Kraljeva, i prevezli u podnožnje planine.

Akcija je završena brzo, jer su rekreativci sledili uputstva spasilaca i pronašli prohodan put, navedeno je u saopštenju GSS-a.

Kako je ranije saopšteno, spasioci iz stanice Kruševac krenuli su u potragu za troje ljudi koji su se izgubili na planini Stolovi kod Kraljeva.

Rekreativci koji su zalutali na Stolovima prethodno su telefonom dobili uputstvo kojim pravcem da krenu kako bi izbili na prohodan put, u susret spasiocima koji će ih spustiti vozilima do podnožja.

Prema ranijim navodima, izgubljene su bile dve žene i jedan muškarac, niko od njih nije bio povređen, ali nisu znali gde se tačno nalaze, niti kako da se vrate na put.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.