PRIJEPOLJE VIŠE OD 20 DANA BEZ NOVOZARAŽENIH: Ukupno 9 zaraženih od početka epidemije

Prijepolje, Foto: Screenshot

Od poslednjeg izveštaja do danas testirano je još 140 osoba sa područja Zlatiborskog okruga od kojih je četiri pozitivno na novi koronavirus (COVID-19) – dva u Požegi, jedan u Bajinoj Bašti i jedan u Čajetini, saopštio je užički Zavod za javno zdravlje.

Od početka epidemije do danas na području Zlatiborskog okruga testirano je 1223 osobe, a ukupno je potvrđeno 137 slučajeva infekcije novim koronavirusom (COVID-19).

Najviše ih je u Užicu 40, Bajinoj Bašti 25, Arilju 19, Požegi 11, Novoj Varoši 10, Prijepolju 9, Priboju 9, Sjenici 6, Čajetini 3 i Kosjeriću 1.

Ukupno je do sada izlečeno 55 osoba. U Užicu 18, Bajinoj Bašti 10, Arilju, Prijepolju i Priboju po 5 osoba, u Požegi i Novoj Varoši po 4, dok su se po 2 osobe oporavile u Sjenici i Čajetini.

Ukupan broj preminulih lica je 11 prosečne starosti 73.5 godina.

IZVORPP Media
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.