Pri kraju građevinska sezona – radovi u mesnim zajednicama i dalje u punom jeku

Užice – „Radovi na asfaltiranju putnih pravaca u MZ Krvavci uveliko su u toku. Završeni su asfalterski radovi u selu Potpeće gde je ugovorom bila definisana izgradnja puta u dužini od oko 250m, a danas završavamo putni pravac u selu Krvavci u dužini oko 500m. Ukupna vrednost, do sada završenih radova, je oko 2,5 miliona dinara. Na putnom pravcu u Krvavcima su sanirana i klizišta koja su se pojavila na četiri mesta uz putni pravac, a koja su znatno uticala na oštećenje kolovoza. Na tim mestima smo postavili 50 metara betonskih cevi tako da je sada i taj problem rešen“, rekao je član Gradskog veća zadužen mesne zajednice, Vladimir Sinđelić i dodao da je od radova u mesnoj zajednici Krvavci ostala rekonstrukcija puta ka vodovodnom postrojenju u Potočanju „za putni pravac u Potočanju Grad i mesna zajednica su opredelili sredstva u budžetu, ostalo je samo da se definiše učešće meštana i JKP Vodovod, koji su korisnici tog puta, a nakon toga i taj deo radova u ovoj mesnoj zajednici će biti realizovan“.

JKP Niskogradnja trenutno radi na izgradnji puteva u MZ Krvavci, u Trnavi, na rekonstrukciji saobraćajnice u krugu kasarne u Krčagovu i sanaciji Beogradske ulice koja je oštećena usled havarije na vodovodnoj cevi. „Građevinska sezona je pri kraju pa se trudimo da, dok je lepo vreme, završimo sve ugovore koji su potpisani sa mesnim zajednicama. Svakodnevno imamo novih vanrednih naloga za rad, kao što je trenutno sanacija kolovoza u Beogradskoj ulici i rekonstrukcija saobraćajnice u krugu kasarne u Krčagovu. Takve stvari je nemoguće predvideti pa smo maksimalno angažovani da uz redovne radove, završavamo i to“ rekla je Snežana Milutinović, direktorka JKP Niskogradnja.

TV Lav Plus

 

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.