PRETUČEN POLICAJAC: Četvoro uhapšeno u Novom Sadu

Foto: Direkt.rs

Pripadnici novosadske policije uhapsili su J. J. (50) iz Vrbasa, osumnjičenog da je fizički napao načelnika u Policijskoj upravi Novi Sad i zbog da je posedovao kokain, saopštila je noćas policija.

Kako se navodi, sumnja se da je J.J, sinoć u jednom novosadskom ugostiteljskom objektu, naneo teške telesne povrede načelniku Dežurne službe Policijske uprave u Novom Sadu G.M. koji se legitimisao kao policijski službenik.

Kod J.J. je prilikom hapšenja nađena supstanca za koju se sumnja da je kokain, piše u saopštenju.

Policija je uhapsila još tri osobe koje su bile u društvu sa J.J.: N.P. (33) iz Sremskih Karlovaca – zbog postojanja oružja i narkotika, kao i Z.B. (53) iz Novog Sada i Ž.M. (51) iz Vrbasa, osumnjičeni da su pružali otpor prilikom hapšenja.

Kod N.P. policija je našla gasni pištolj i supstancu za koju se sumnja da je kokain.

Svoj četvorici određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni u tužilaštvo.

Policija je saopštila da su prilikom te intervencije neki od osumnjičenih zadobili telesne povrede zbog čega će Sektor unutrašnje kontrole MUP Srbije ispitati postupanje policijskih službenika.

Pojedini mediji su preneli da je do incidenta došlo u jednom novootvorenom ugostiteljskom objektu u „Pupinovog palati“ gde su se J.J. i policajac G.M. potukli u toaletu.

Policijski službenik bio je bez svesti kada su osumnjičeni uhapšeni, tvrde mediji.

IZVORMondo
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.