Preminuo Momčilo Krajišnik

Izvor: N1

Prvi predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Momčilo Krajišnik preminuo je jutros u Banjaluci, potvrđeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

On je bio zaražen koronavirusom.

Obaveštavamo javnost i medije da je jutros, u 6 časova, u Klinici intenzivne medicine za nehirurške grane UKC RS, od posledica infekcije novim koronavirusom preminuo gospodin Momčilo Krajišnik, prvi predsednik Narodne skupštine Republike Srpske, saopšteno je iz UKC.

Krajišnik je presudom Haškog tribunala 17. marta 2009. osuđen na 20 godina zatvora za zločine počinjene tokom rata u BiH. Nakon odslužene dve trećine kazne, pušten je na slobodu 2013. godine.

IZVORN1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.