PREMINULA PORODILJA NA RESPIRATORU: Beba u stabilnom stanju

Izvor: N1

U Kliničkom centru u Nišu umrla je porodilja, za koju se sumnjalo da je zaražena koronavirusom. Kako piše Blic, ona je sinoć rodila dete koje je u stabilnom stanju.

Lekari Kliničkog centra u Nišu su, kako navodi ovaj list, porodili sinoć trudnicu, koja je bila priključena na respirator.

Na svet je donela dečaka koji je trenutno u stabilnom stanju, ali je majka, nažalost, uprkos velikom trudu niških lekara, preminula.

U Kliničkom centru Nišu je 21. jula preminula dvadesetsedmogodišnja porodilja iz okoline Niša, koja je takođe bila na respiratoru i to dan nakon što je, nedugo nakon carskog reza, preminula njena beba.

IZVORBlic
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.