PREDIZBORNA OBEĆANJA: Zatvoren bazen i nova bolnica za dve godine u Čačku

Gradonačelnik Čačka, Milun todorović, Foto: GU Čačak

Bez obzira na lošije punjenje gradske kase zbog epidemije koronavirusa, budžet grada Čačka je likvidan i svi najvažniji kapitalni projekti koji su predviđeni za ovu godinu biće realizovani, izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Prema njegovim rečima, neke od investicija sačekaće narednu godinu, a među njima je izgradnja Doma zdravlja u Ljubiću.

Ako smo je čekali toliko dugo, sačekaćemo i proleće sledeće godine. Biće u potpunosti rekonstruisana gradska bolnica, a biće izgrađena i nova zgrada bolnice i to po najsavremenijim standardima. Naš posao je da obezbedimo novac za izgradnju projekta te nove bolnice. Optimista sam i smatram da za dve i po godine možemo da imamo novu, kompletno opremljenu zgradu. Do tada će i naši mladi lekari već biti na sredini specijalizacije, rekao je Todorović gostujući u emisiji “Forum“ Televizije Lav plus.

On je rekao da je urađeno idejno rešenje za zatvoreni bazen u Čačku, a da će do Dana grada biti završen i kompletan projekat. Gradonačelnik očekuje da bi Čačani zatvoreni bazen mogli da dobiju za dve godine. Prema ranijim najavama, on će se nalaziti na lokaciji rasadnika Instituta za voćarstvo, preko puta Tehničke škole.

IZVORMorava Info / TV LAVplus
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.