POSTIZBORNA NERVOZA: Palma poručuje da bi bila velika šteta da Dačić ne bude u Vladi

Izvor: TANJUG / ZORAN ZESTIC

Za Srbiju bi bila velika šteta da Ivica Dačić nije u Vladi Srbije, ocenio je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković, koalicioni partner socijalista.

U međunarodnim odnosima je napravljena takva atmosfera da Srbija nikad nije bila popularnija, a zasluge za to idu ministru spoljnih poslova i predsedniku Aleksandru Vučiću, koji će odlučiti ko će biti u novom ministarskom timu, izjavio je Marković za Večernje novosti.

Marković je rekao kako ostaje pri stavu da ne želi da bude ministar, jer hoće da pokaže i ministrima da se može raditi za Srbiju i ako se nije u ministarskoj fotelji.

Na konstataciju da se vrh Srpske napredne stranke (SNS) protivi učešću SPS-JS u Vladi Srbije, kao i ministri Zorana Mihajlović i Nebojša Sefanović, Marković je rekao da „Zoranu izuzetno ceni – jer je ministar rudar„.

Cenim i druge ministre iz SNS, ne mogu da kažem da je neko loš, rekao je Marković.

IZVORNovosti / FoNet / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.