POSLEDNJI ISPRAĆAJ UZ SIRENE KAMIONA: Sahranjen Čačanin ubijen posle pozdrava

Čačak – Saša Ćubović (33) zbog čijeg se ubistva, u nedelju ujutru, predao Vladica Pušica, sahranjen je na čačanskom groblju.

Nekoliko hiljada Čačana ispratilo je danas na čačanskom groblju na večni počinak sugrađanina Sašu Ćubovića (33), koji je u nedelju ujutru ubijen hicima iz pištolja. Opelo koje je bilo zakazano za 15 časova kasnilo je skoro sat vremena, jer kolona ljudi prilazila je da rodbini izjavi saučešće i poslednji put se oprosti od momka, za koga svi imaju reči hvale.

Kraj kovčega stajali su neutešni – majka Vera, otac Milojko, brat Ivica. Jezivu tišinu prekidali su kuknjava, teški uzdasi i jecaji.

– Pamtićemo te, druže naš, po dobru, po beskonačnoj dobroti. Kroz pesmu smo kroz život prošli, sada te pesmom ispraćamo – kazali su Sašini školski drugovi, koji su i nosili sanduk do njegove večne kuće. – Ne brini, bićemo uz tvoju majku, svi tvoji ortaci…

Posebno je bilo potresno kada je zasvirao trubački orkestar, a potom se oglasilo na desetine sirena sa kamiona, koji su bili parkirani na groblju, uz put kuda je prolazila tužna povorka. To su Sašine kolege, jer je on zajedno sa ocem i starijim bratom radio u porodičnoj firmi koja se bavi transportom. Niko nije ni tada mogao da obuzda suze, niti u trenutku kada je trebalo da se sanduk spusti u raku, a oca Milojka niko nije mogao da odvoji od pokojnog sina…

POSLEDNJI ISPRAĆAJ UZ SIRENE KAMIONA: Sahranjen Čačanin ubijen posle pozdrava CACAK Sasa Cubovic SahranOsumnjičeni za Sašino ubistvo – Vladica Pušica (32), da podsetimo, priznao je pred zamenikom javnog tužioca ubistvo. On je kazao da je svestan da „kriv jer je ubio nedužnog čoveka“, te da u potpunosti priznaje izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret. On je na saslušanju kazao da je u trenutku tragedije bio pod dejstvom alkohola i kokaina.

– To što on priznaje da je bio pijan i drogiran, to ga ne opravdava. Ne umanjuje gnusni zločin koji je počinio. To porodici ništa ne znači, jer Saše više nema, njega to neće vratiti… – kazali su nam Sašini drugovi. – Pitamo se gde je bila policija, otkud on gradom slobodno šeta naoružan…, svi su znali ko je Pušica i kakve je sve probleme imao… koga je i kada pretukao gotovo na mrtvo, u kojim tučama je učestvovao, da je bio ranjavan… sve se to znalo, ali niko da stane na put kriminalcima… Žalosno!!!

Novosti, Vlade Ilić

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.