Policajci obradovali bolesnog dečaka tortom i igračkama za rođendan

Policija u turskom gradu Mardinu je u ove dane pandemije koronavirusa, povodom njegovog rođendana, priredila prijatno iznenađenje dečaku koji boluje od hronične bolesti, prenosi agencija Anadolija.

Naime, članovi porodice šestogodišnjeg Muhameda Mirze Beleka su, pošto ne mogu izlaziti, zvali policiju kako bi im pomogli da kupe nešto za svog sina koji slavi rođendan.

Policija u tom gradu je, saznavši da dečak slavi rođendan, odlučila da mališana obraduju tortom.

Ubrzo su pronašli kućnu adresu porodice Belek, te su pozvonili na vrata i dečaka, koji nije znao šta ga čeka pred vratima, obradovali tortom i igračkama.

Dečak je bio vidno oduševljen rođendanskim poklonima i presrećan, a policajci su iskoristili priliku da malo porazgovaraju s porodicom i dečakom i požele mu mnogo sreće i zdravlja u životu.

IZVORAnadolija
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.