Policajac umalo nastradao u tuči navijača Zvezde i Partizana

FOTO: Dado Đilas

Tuču navijača Zvezde i Partizana kod Prokopa pokušao je da prekine policajac koji se slučajno tamo zadesio, i umalo nastradao zbog toga.

Naime, B. J. se navodno umešao u sukob koji je izbio oko 15:50 časova, nakon čega ga je grupa huligana pojurila, a čuli su se i pucnji iz vatrenog oružja. On je, kako nezvanično saznajemo, pobegao na svom motociklu, dok je za njim u poteru krenuo barem jedan automobil.

Ubrzo posle toga se jedan motociklista zakucao u bilbord u Ulici bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića na Dedinju, prilikom čega je zadobio lakše povrede. Novosti nezvanično saznaju da je to bio upravo policajac B. J.

Za sada nema indicija da je on ranjen prilikom pucnjave.

Podsećamo, do koškanja je došlo i u bloku između zgrada u Ulici Stjepana Filipovića nešto pre 16 časova. Kako su mediji preneli, tada se čula pucnjava i zapomaganje. Huligani obučeni u crno-bele trenerke i maske su se potom razbežali u pravcu Prokopa gde su se ponovo sukobili sa suparničkom grupom.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.