POLICAJAC UDARAO MUŠKARCA KOJI JE KRŠIO ZABRANU KRETANJA: MUP – istražićemo

FOTO: A. Kostić

Pomoćnik ministra i načelnik Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Dragan Kujundžić izjavio je da će se detaljno ispitati postupanje policijskog službenika prema četrdesettrogodišnjem muškarcu koji je uhapšen na Vračaru jer je prekršio meru zabrane kretanja.

Povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vidi da policijski službenik zadaje više udaraca privedenom muškarcu, Sektor unutrašnjih kontrole preduzeće sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i proveriti postupanje pripadnika policije, a o svemu će biti obavešteno i nadležno tužilaštvo, navodi se u saopštenju.

Ministar policije Nebojša Stefanović je izjavio da snimak, na kome se vidi nedolično ponašanje policijskog službenika, nije slika policije kakvu želimo.

Stefanović je na svom Tviter nalogu naveo da je od Sektora unutrašnje kontrole tražio da detaljno ispita postupanje policijskog službenika.

IZVORN1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.

1 KOMENTAR

Comments are closed.