Pokret Dveri i Zdrava Srbija  zajednički  u maršu  za Beograd

Čačak – Predstavnici pokreta Dveri I Zdrave Srbije organizovaće 16. Septembra mars za Beograd , mars,  kako kažu,  slobode I pravde u ime  svih poniženih građana Srbije . Ovo je  saopšteno danas u Čačku na prvoj koinferenciji za novinare Pokreta Dveri I  Zdrave Srbije od potpisivanja sporazuma o zajedničkom političkom delovanju.

Lider pokreta Dveri Boško Obradović smatra da je septembar pravo vreme za početak velikih protesta protiv aktuelne vlasti , ali pre svega protiv skidanja  kako on kaže medijskog mraka, odnosno oslobađanja medija. Prvenstveno u Beogradu  elektronski I štampani mediji moraju biti oslobođeni da bi u Srbiji  u budućnosti  uopšte bilo fer I korektnih izbora , kaže Obradović.

Zdrava Srbija I pokret Dveri zastupaju iste vrednosti , rekao je Milan Stamatović,  predsednik Zdrave Srbije. On je dodao da se nada  da će iz Zlatiborskog I Moravičkog okruga , odnosno čitave Zapadne Srbije , krenuti demokratske promene.I Stamatović smatra da postoji medijski mrak , zato u ime građana traži  medijsku slobodu I ravnopravnu zastupljenost u medijima sa nacionalnom frekvencijom. “Hoćemo da povedemo ljude iz unutrašnjosti u Beograd I da tamo izborimo svoja prava”  , istakao je on

“Imamo znanja I deja, nismo korumpirani  I ucenjeni što je ogromna prednost danas u Srbiji,”,  zaključio je u Čačku  između ostalog lider Zdrave Srbije.

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.