Pokazne vežbe iz prve pomoći na Gradskom trgu

Volonteri Crvenog Krsta u saradnji sa Kancelarijom za mlade Čačak će sprovesti pokazne vežbe iz prve pomoći u četvrtak, 15. februara na Gradskom trgu, 14:00-15:00.

Cilj je da se unapredi bezbednost mladih, tj. da se kroz simulaciju saobraćajne nezgode objasne tipovi povreda koje mogu nastati i način njihovog saniranja.

– Ovim povodom pozivamo sve zainteresovane sugrađane, a posebno mlade koji žele da nauče osnove pružanja prve pomoći, kažu iz KZM.

Ovo je takođe poziv za mlade koji su zainteresovani da nauče da šminkaju ili glume povrede, kao i mlade koje interesuje kako postati volonter Crvenog krsta ili aktivista Kancelarije za mlade.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.