Pojačane patrole i kontrole kafića u novogodišnjoj noći i 1. januara

Ilustracija, Foto: Pixabay

Komunalna milicija će u novogodišnjoj noći i 1. januara u 3.500 beogradskih kafića i restorana strogo kontrolisati primenu protivepidemijskih mera koje podrazumevaju ograničenje rada i puštanje muzike.

Predstavnik komunalne milicije u Beogradu Nenad Ostojić za RTS je izjavio da će komunalci u naredna dva dana u većem broju patrolirati ulicama, i da će raditi u timovima sa gradskim inspektorima i policijom.

Kontrolisaćemo ugostiteljske objekte koji mogu da rade do 18 sati, uz puštanje muzike do 17 časova, dok je muzika uživo u potpunosti zabranjena. Kontrolisaćemo nošenje maski i ako se u objektu nađe više od pet ljudi bez maske svaki će pojedinačno biti sankiconisan, rekao je Ostojić.

Što se tiče organizovanja kućnih žurki za doček Nove godine, Ostojić je rekao da će jedan tim komunalnih policajaca posebno dežurati za javljanje po prijavama građana koje se odnose na buku iz stanova.

IZVORN1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.