Pogledajte ko su konkurenti Čačku za organizaciju F4 druge Aba lige

Premijerno izdanje Druge ABA lige polako ulazi u završnu fazu, tokom koje će biti određeno i ko će organizovati finalni turnir tog takmičenja.

foto: MN Press

Fajnal-for, koji će dati odgovor na pitanje koji timovi će se plasirati u Prvu ABA ligu, biće organizovan 3. i 4. marta, a rukovodstvo ABA lige saopštilo je u ponedeljak uslove zvanično raspisanog tendera.

Zvaničnu kandidaturu za organizaciju turnira već je podneo Borac iz Čačka, koji je trenutno drugoplasirani na tabeli, sa istim odnosom pobeda i poraza kao i lider, Primorska (11-4). Treća je Krka (10-5), a četvrti je Vršac (9-6).

Predsednik Upravnog odbora Borca Predrag Pantović govorio je nedavno o ovoj temi.

„Pored nas domaćinstvo su tražili Kopar, Vršac i Podgorica. Videćemo da budemo što konkurentniji. Mislim da je za promociju Druge ABA lige najbitnija publika koje u Borčevoj dvorani ima najviše. Navijači su pokazali veliku zrelost, dolaze u značajnom broju i ispunjavaju halu do poslednjeg mesta. Navijaju za svoj tim, ali bez omalovažavanja rivala. Svi naši gosti bili su prezadovoljni posle utakmica ambijentom i celokupnom atmosferom koja je vladala u dvorani kraj Morave. To je naš najveći adut u nameri da Čačak bude domaćin završnog turnira“, poruka je Čačana.

Poslednji rok za dostavu ponuda ističe 9. februara u 23.59 časova. Predsedništvo ABA lige j.t.d. doneće definitivnu odluku o imenu domaćina najkasnije do 23. februara.
Mondo

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.