Poginuo otac četvoro dece u Kuršumliji

S.K. (31) iz Kuršumlije poginuo je danas tako što se traktor, odnosno radna mašina kojom je upravljao prevrnula više puta. Do nesreće je došlo u šumi u kuršumlijskom selu Rastelica.

S.K. koji je otac četvoro dece, bio je u šumi da izvlači drva. Iz za sada nepoznatih razloga, traktor se oteo kontroli i nekoliko puta se prevrnuo. Tom prilikom je S.K. koji je bio vozač, pretrpeo teške povrede, od kojih je preminuo na licu mesta.

Sa njim su bili i radnici, odnosno ljudi koje plaća da obavljaju poslove seče i vađenja drva iz šume, ali je on uvek, kako tvrde meštani ovog sela i okoline bio na terenu sa njima i obavljao sve poslove.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.