Pčelica nominovana za priznanje „NAJBOLJE IZ SRBIJE“

Na sajtu Privredne komore Srbije Izdavačka kuća Pčelica je nominovana za priznanje NAJBOLJE IZ SRBIJE u kategoriji Lokalni brend. Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacije poslednjih trinaest godina dodeljuje ovo prestižno priznanje i to za najuspešniji robni i korporativni brend, za najboljeg izvoznika, manifestaciju i startup preduzeće.

Ove godine se i Izdavačka kuća Pčelica našla na listi nominovanih i u trci za najbolji lokalni brend. U glasanju i izboru učestvuje stručni žiri koji vrednuje postignuća, kvalitet, uspešnost, prepoznatljivost i reprezentativnost nominovanih preduzeća. Pored toga, u glasanju mogu učestvovati i svi ostali građani Srbije.

Procedura glasanja je jednostavna, a sistem zaštite podataka sprečava zloupotrebe. Potrebno je registrovati se na linku sajta Najbolje iz Srbije, zatim potvrditi registraciju putem automatske poruke koja stiže na vaš imejl. Svoj glas u okviru jedne kategorije registrovani korisnici mogu dati samo jednom brendu ili kompaniji. Nakon izbora opcije Glasajte, vaš glas je dodeljen izabranom učesniku.

Glasajmo i podržimo Pčelicu!

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.