Pazarac uhapšen zbog razbijanja i krađe

Ilustracija / Foto: pixabay.com

E. H. (33) iz Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je izvršio čak pet krivičnih dela: nasilničko ponašanje, uništenje i oštećenje tuđe stvari, teška krađa i dve teške krađe u pokušaju, a tereti se i za jedan prekršaj.

On se sumnjiči a je u toku noći ušao u prostorije hitne službe u Novom Pazaru i nakon razgovora sa medicinskom sestrom pesnicom udario u staklo na šalteru koje je polomio, a zatim zadao nekoliko udaraca medicinskom radniku i pobegao.

Nakon toga je kako se sumnja, razbio vrata na magacinu jedne prodavnice auto delova u Novom Pazaru iz kog je ukrao nekoliko litara ulja, sprejeva, prsluka i drugo, a zatim pokušao da obije još dve kuće.

Policija ga je ubrzo identifikovala i uhapsila, a ukradene predmete vratila vlasniku prodavnice.

U automobilu kojim je upravljao E. H. policija je pronašala tri noža, pa će protiv njega biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o oružju i municiji.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

IZVORNova.rs / Tanjug
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.