Partizan ima novog predsednika, Mijailović u petak preuzima dužnost

Kao što smo najavili, košarkaški klub Partizan je ovog popodneva dobio novog predsednika a to je Ostoja Mijailović.

Reč je o uspešnom biznismennu iz Čačka koji je već radio u Partizanu, i to kao član Upravnog odbora fudbalskog kluba, a sada će na čelu najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kolektiva zameniti Nikolu Pekovića.

Mijailović će na svoju novu dužnost zvanično stupiti u petak a u svom prvom obraćanju istakao je da želi da oko sebe da skupi tim ljudi, koji će pomoći Partizanu da izađe iz teške situacije i vrati se na staze stare slave.

-Svi mi koji volimo Partizan, moramo da radimo zajedno. Ja ne mogu sam, moramo da budemo jedan tim koji će da napravi dobru atmosferu- rekao je Mijailović koje istakao da će ove sezone fokus biti na vraćanju dugova a da će već sledeće stvari biti dosta drugačije.
Hot sport

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.