Ostavio dvogodišnju ćerku u zaključanom automobilu dok je gledao utakmicu

FOTO: A. Kostić

Policija u Novom Sadu uhapsila je 45-godišnjeg S. M. iz Vranja, pod sumnjom da je ćerku ostavio u zaključanom automobilu puna tri sata dok je u kladionici na drugom kraju ulice gledao utakmicu.

U saradnji sa Centrom za socijalni rad devojčica je vraćena majci, a osumnjičenom, za kojim je bila raspisana sudska poternica, određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu, javlja Beta.

U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, policija je osumnjičenom izrekla hitne mere, privremeno udaljenje iz stana i zabranu kontaktiranja i prilaženja detetu, i on se tereti da je zapuštao i zlostavljao dvogodišnju ćerku.

IZVORPolitika
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.