Osmogodišnji džudista Ognjen Bojović doneo još jedno zlato

Osmogodišnji džudista Ognjen Bojović stigao je do još jednog zlatnog odličja. Na Samobor Openu 2018. godine u Hrvatskoj Ognjen je bio najbolji u svojoj kategoriji dečaka do 30 kilograma.

Petnaesti osvojeni turnir govori da je mladi Bojović vanserijski talenat. Sa samo četiri godine počeo je da trenira, sa pet i po da se takmiči.

Naravno, pošto se radi o izuzetno perspektivnom džudisti kome su potrebna takmičenja i u inostranstvu poput Hrvatske, Crne Gore, Austrije, Grčke…roditelji Marija i Nenad Bojović su već suočeni sa velikim finansijskim izdacima. Grad baš i nema razumevanje za takmičarske potrebe mladog Ognjena, kao ni većina privrednika. Dosad je u pomoć priskočio Zoran Bojović vlasnik benzinske pumpe Leonardo.

Pred Ognjenom su nadmetanja u Dubrovniku i Crnoj Gori.

Inače, naš Čačanin je i član jednog kluba iz Montenegra, ali njegov deda, profesor i doskorašnji direktop PUŠ-a, Dragan Kovačević, koji se takođe uspešno bavio ovim sportom, svim srcem želi da Ognjen jednog dana sa velikih takmičenja donosi medalje za Srbiju.
Mozzart Sport, Đurđe Mečanin

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.