Održana 51. sednica Gradskog veća

Užice – Na današnjem zasedanju, članovi Gradskog veća utvrdili su predloge rešenja o razrešenju i imenovanju vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja. Dosadašnji vd direktora, dr Slavka Mitričević razrešena je dužnosti i na njeno mesto predložena dr Danijela Marinković.

Izvršena je ispravka tehničke greške u Odluci o maksimalnom broju zaposlenih na nedoređeno vreme za svaki organizacioni oblik u sistemu grada Užica, tako da sada ukupni broj iznosi 1250 umesto 1249 koliko je stajalo.

Sa četiri nove lokacije, dva kioska, letnjom baštom u Sevojnu i lokacijom za aparat za prodaju čipsa i šećerne vune, dopunjen je Program postavljanja manjih montažnih objekata privremenog karaktera na površinama javne namene grada Užica.

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.